(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Ја градиме Вашата иднина | Градежна Компанија | Стентон Градба

За Нас
Стентон Градба
Ја градиме вашата иднина

Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 18 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги од областа на градежништвото.

Услуги
Услуги
Квалитет и безбедност

Како една од водечките компании во секторот на градежништвото ние постоиме повеќе од осумнаесет години, обезбедувајќи комплетен опсег на производи и услуги од областа на градежништвото.

Проекти
Нов модерен резиденцијален станбен објект
Marble Residence

Со 98 станбени единици, 600 квадратни метри зелена површина и 98 паркинг места, Стентон Градба и Ибопод ви нудат можност за совршено модерно станбено решение во една од најголемите станбени згради во Прилеп.

Услуги

Услуги

Услуги

Бетонска база

Покрај производство на готов бетон и бетонски елементи нудиме и транспорт и вградување на готовиот бетон со сопствени возила миксери и бетонски пумпи.

Повеќе
Проекти

Проекти

Новости

Новости

Побарајте понуда

Од идеја до реализација

Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 18 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги.

Контактирајте не
18 18
Години

Искуство

425 425
Успешни

Проекти

3679 3679
Задоволни

Клиенти

28 28
Тековни

Проекти

© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.