(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Бетонска база | Градежна компанија | Стентон Градба

Услуги

Бетонска база

Во комплетно новата бетонска база се врши производство и продажба на сите типови и видови на готов бетон и тоа:

МБ 15/3

МБ 15/4

МБ 20/3

МБ 20/4

МБ 30/3

МБ 30/4

МБ 40


Капацитет од 180 м3 на час.

Покрај производство на готов бетон и бетонски елементи нудиме и транспорт и вградување на готовиот бетон со сопствени возила миксери и бетонски пумпи. Додатно Стентон Градва располага со втора бетоњера со капацитет од 50 м3 на час

Во склоп на бетонска база ние располагаме со 2 пумпи за бетон и тоа со следните должини:

  • 2 пумпи
  • 32 м должина
  • 16 м должина
  • 7 миксери
Побарајте понуда

Од идеја до реализација

Производство и продажба на сите типови и видови на готов бетон.

Контактирајте не
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.