(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Ископ и сепарација на камен агрегат | Стентон Градба

Услуги

Сепарација

Стентон Градба располага со две сепарации во областа Брод, Гнеотино. Сепарацијата Брод, Гнеотино сепарирање на камен агрегат во сите фракции (0-4, 4-8,8-16,16-32, 32+ мм). Сепрацијата располага со капацитет од 80м3 на час.

Дадотно Стентон Градба врши ископ на тампон кој се користи како подлога при асвалтирање.

Во склоп на рудникот Брод, Гнеотино спаѓаат :

  • 7 Кипери
  • 1 Булдожер
  • 1 Грејдер
  • 2 Багери
  • 1 Цистерна за вода
  • 1 Возило за дотур на нафта и подмачкување
Побарајте понуда

Од идеја до реализација

Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 18 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги.

Контактирајте не
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.