(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Механизација | Ископ и сепарација на камен агрегат | Стентон Градба

Услуги

Механизација

Располагаме со:

 • 7 камиони влекачи
 • 32 камиони четири осовници (8x4)
 • 2 бетонски пумпи
 • 7 миксери за бетон
 • 3 грејдери
 • 1 мобилна челусна дробилка
 • 10 багери ровокопачи
 • 3 булдожери
 • 7 скипови
 • 4 товарни
 • 4 ваљаци
 • 30 лесни возила
Побарајте понуда

Од идеја до реализација

Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 18 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги.

Контактирајте не
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.