(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Изведба на објекти од нискоградба | Стентон Градба

Услуги

Изведба

Стентон градба нуди повеќе услуги во својот асортиман.

  • Продажба на камен агрегат во сите фракции
  • Продажба на готов бетон
  • Ископ
  • Изградба на објекти од нискоградба (патишта, игралишта, партерно уредување,  водовод, канализација, железници, итн.)
  • Уредување на речни корита
  • Изградба на објекти од високо градба (мостови, станбени згради, индустриски хали, технички центар, гранични терминали, брани, свлечишта, детски паркови итн).
  • Асфалтирање.
Побарајте понуда

Од идеја до реализација

Водечка градежна компанија во регионот која повеќе од 18 години го обезбедува пазарот со висококвалитетни производи и услуги.

Контактирајте не
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.