(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Објект за примарна обработка на земјоделски производи

Објект за примарна обработка на земјоделски производи (Преработка на примарни земјоделски и сточарски производи – одгледување на добиток на површина од 100 хектари – Gold Land кое се наоѓа во с.Славеј, Општина Прилеп.

Проектот опфаќа повеќе фази и објекти и тоа:

 • Силоси за складирање на житарици со простори за производство на добиточна храна.
 • Објект за складирање на готова храна за добиток
 • Објект за засолување на луѓе / објект бр: 1
 • Објект за сместување и одржување на сервис за механизација
 • Потпорен ѕид за складирање на силажа
 • Штала за тов / штала бр: 2
 • Штала за тов / штала бр: 3
 • Штала за порамнување / штала бр: 1
 • Штала за карантин / штала бр: 4
 • Штала за карантин / штала бр: 5
 • Штала за корал / штала бр: 6
 • Штала за сеник / штала бр: 7
 • Објект за засолнување на луѓе бр.2
 • Бунарска куќичка / Објект за дезифенкција на големи возила

Информации

 • Клиент: Gold Line
 • Датум на изведба: 04.03.2020
 • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.