(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Изградба на центар за технички преглед, дијагностика, сервис и поправка на моторни возила

СН Сообраќаен Центар претставува првиот мултинаменски објект во чиј склоп се нудат поголем број на услуги кои се меѓусебно поврзани.

Информации

  • Клиент: СН Осигурителен брокер
  • Датум на изведба: 10.11.2016
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.