(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Набавка и монтажа на реквизити во детски забавен парк

Расчистување на постоечкиот простор, изработка на патека од павер елементи (бетонски рабници и бехатон плочки), изработка на партер од амортизационен синтетички под врз бетонска подлога (бетонска плоча), изградба на релакс зона со соодветни седалки, набавка и монтажа на реквизити за деца – комбиниран објект за инклузивна игра на 50 деца, игра – продавница, интерактивна логичка детска игра, детска нишалка, интерактивни реквизити како и соодветна урбана опрема.

Информации

  • Клиент: СВ Инвест ДООЕЛ Битола
  • Датум на изведба: 23.06.2020
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.