(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Партерно уредување околу објект Офицерски Дом

Поставување на гранитни плочки и коцка во површина од 2000м2 околу облектот ОФИЦЕРСКИ ДОМ во Битола.

Информации

  • Клиент: Општина Битола
  • Датум на изведба: 07.06.2021
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.