(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Новости

Започна изградбата на брана на реката Отиња во Штип

јул / 15 / 2021
Blog post image

Стентон Градба започна со изградба на брана на река Отиња во Штип.


Останати новости

© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.