Ул.Точила, 7500 Прилеп

Marble Residence

Нов модерен резиденцијален станбен објект

Погледни станови
Површина на основа од 1110м2
Нов Комплекс

Marble Residence

Со 98 станбени единици, 600 квадратни метри зелена површина и 98 паркинг места, Стентон Градба и Ибопод ви нудат можност за совршено модерно станбено решение во една од најголемите станбени згради во Прилеп.
Локацијата во населба Точила е логистички идеална за секого и овозможува брз пристап до образовните установи во Прилеп од секое ниво, како и до игралишта, маркети, ресторани, локални кафулиња и затворен базен кој е планиран за изградба.
Од наша страна во тек е и изградба на градинка до самиот објект, чија финализација е проектирана околу месец Април 2022.
0
Станови
0
Нивоа
0
Паркинг места
0
m2 зелена површина
03

Станови

Стентон Градба

Квалитет на градба

05

Видео

Контактирајте не

Контакт

Стентон Градба
Долно оризари б.б. 7000
Битола, Македонија
Тел: (+389) 78 481 024
Email: marbleresidence@stenton.mk

Партнери

ИБО ПОД ДООЕЛ Прилеп
ул. Леце Котески бр.50 7500 Прилеп
Тел: (+389) 076 200 336
Email: ibopod@yahoo.com