(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

ТИРЗ Прилеп

Изградба на сообраќајници и хидротехничка инфраструктура.

Овој проект опфаќа изведба на сообраќајница, атмосферска канализација за одводнување на сообраќајница, атмосферска и фекална канализација за прифатени од објекти со улично осветлување.

Информации

  • Клиент: ТИРЗ Прилеп
  • Датум на изведба: 11.11.2020
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.