(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Пруга Битола - Кременица

Пругата Битола – Кременица претставуваше проект во кој Стентон Градба изврши испорака на градежни материјали како единствена компанија во Битолскиот регион која има сертифициран бетон, речен агрегат и тампон согласно европските стандарди. Стентон Градба испорача преку 200.000,00 м3 материјал за насип и преку 15.000,00 м3 бетон.

Информации

  • Клиент: Министерство за транспорт и врски
  • Датум на изведба: 14.05.2020
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.