(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Водовод ТИРЗ Прилеп

Изградба на водоснабдителен систем со потребни хидротехнички објекти.

Овој објект опфаќа изведба на надворешен систем за водоснабдување кој се состои од: пумпна станица, потисен цевковод, резервоар за вода со зафатнина од 1100 м3 електрика и автоматика.

Информации

  • Клиент: ТИРЗ Прилеп
  • Датум на изведба: 21.05.2020
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.