(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Санација на свлечиште на р1306, делница Крушево – Сладуево

Претходно е извршено бушење од 55 столб до 30 столб напречно, изготвена е дренажа од 15ти до 7ми профил напречно и оформена е работна површина за потпорен ѕид. Моментално се поставува Колова плоча за мршав бетон од 55 столб до 38 столб.

Информации

  • Клиент: ЈПДП
  • Датум на изведба: 01.04.2022
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.