(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Отворено кошаркарско игралиште во ООУ „Св. Климент Охридски“ - Македонски Брод

Игралиштето е со димензии од 29 метри должина и 17 метри ширина. Истото е наменето за кошарка. Проектот е во напредна фаза, претходно е изготвена бетонската плоча по што следува поставување на завршната подлога.

Информации

  • Клиент: Општина Македонски Брод
  • Датум на изведба: 05.04.2022
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.