(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Изведување на градежно занаетчиски работи - адаптација на лабораториски простории

Информации

  • Клиент: Универзитет Климент Охридски – Битола РЕКТОРАТ
  • Датум на изведба: 22.10.2018
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.