(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Уредување на парковско зеленило и пристапна патека околу постоечко игралиште во с.Лопатица -Битола

Информации

  • Клиент: Општина Битола
  • Датум на изведба: 19.12.2019
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.