(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Санација на свлечиште Велес - Градско

Целосна организација на градилиштето (регулација на сообраќај, како патен така и железнички), кавање на нестабилни и лабави блокови, инсталација на SN анкери со различни должини и дијаметри, инсталација на SDA анкери, поставување на заштитна мрежа со тегови, заштита на површината на косините со торкет бетон, изведба на бариера за заштита од одрони. Изградба на потпорен ѕид од габиони како и обложен ѕид од камен. Бетонирање на потпорен ѕид за заштита на железничкиот сообраќај и монтажа на еластична одбојна ограда тип H2-W1

Информации

  • Клиент: ЈПДП
  • Датум на изведба: 25.12.2019
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.