(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Реконструкција на спортски терен во училишен двор на ОУ Тодор Ангелески

Информации

  • Клиент: Општина Битола
  • Датум на изведба: 08.02.2021
  • Категорија: Тековни проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.