(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Marble Residence

Започна втората фаза од проектот Marble Residence, во кој досега е завршена темелната плоча и два ката подземни гаражи. Само за темелната плоча вградени се 1800 м3 бетон во еден ден.
Со 98 станбени единици и 98 паркинг места Marble Residence претставува една од најголемите станбени згради во регионот.

Информации

  • Клиент:
  • Датум на изведба: 21.05.2024
  • Категорија: Тековни проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.