(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Затвор Битола

Проект вреден 977,588.62€.
Реконструиран е целиот објeкт, притворското и затворското оддление, заедничките простории, административната зграда. Инсталиран е нов систем за надзор, со што е зголемена и безбедноста во оваа казнено поправна установа.
Проектот е финансиран од ЕВРОПСКА УНИЈА


Информации

  • Клиент: ЕВРОПСКА УНИЈА
  • Датум на изведба: 03.10.2023
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.