(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Санација на свлечиште на Р1201 ,делница Џепиште -Требиште

Информации

  • Клиент: ЈПДП
  • Датум на изведба: 31.05.2021
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.