(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Реконструкција на кров на ООУ „Св. Климент Охридски“ - Македонски Брод

По изготвената конструкција на кровот, поставени се опшивки, летви, штофни и сендвич панел, моментално се работи на поставување громобранска трака, олуци и снегобрани.

Информации

  • Клиент: Општина Македонски Брод
  • Датум на изведба: 20.04.2022
  • Категорија: Тековни проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.