(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Магацин за обработка на тутун SEKE (Крушево)

Фабрика Секе СА – која се наоѓа во индустриската зона Опаленик – Општина Крушево претставува најрепрезентниот објект кој е изграден од СТЕНТОН ГРАДБА. Со рок на изведување од само 7 месеци Стентон Градба успеа да изведе објект од 10.000,00 м2 индустриска хала, 600 м2 додатни објекти и насипување и тампонирање на површина околу 30.000,00 м2 каде се изврши насипување на повеќе од 70.000,00 м3 различен тип на материјал за насип. Инвеститор на овој објект беше најголемото грчко тобако Секе СА – Ксанти, Република Грција.

Информации

  • Клиент: Секе СА
  • Датум на изведба: 20.08.2020
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.