(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

ДЕТСКИ ПАРК

Функцијата на оваа градба претставува екстензија на постоечката со внесување на додадена вредност-социјална инклузија. На површина од околу 1500м2 извршено е подготвително расчистување на теренот. Поставени се нови детски играчки прилагодени за деца на возраст до 15 години. Сите реквизити се за деца се сертифицирани согласно Европските нормативи за квалитет и безбедност. Истите се поставени врз соодветни фундаменти, додека завршната подна облога на ниво на партер е изработена како амортизациона синтетичка подлога за апсорпција на удар со вкупна површина од 417,00м2.

Информации

  • Клиент: ОПШТИНА ДЕБАР
  • Датум на изведба: 28.07.2022
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.