(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00

Чистење на речно корито на Црна река

Чистење на речно корито на река црна во должина од 9 км. Чистењето на речното корито овозможи зголемување на насипите на мињор и мајор коритото на реката со преку 100.000,00 м3 како и ископ/чистење на наносен материјал во вкупна количина од 180.000,00 м3.

Информации

  • Клиент: UNDP Македонија
  • Датум на изведба: 18.04.2021
  • Категорија: Завршени проекти
© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.