(+389) 47 229 077 info@stentongradba.mk Пон - Саб: 08:00 - 16:00
Новости

Започна изградбата на Детска Градинка во населба Точила во Прилеп

мај / 12 / 2021
Blog post image

Стентон Градба започна со изградба на Детска Градинка во населба Точила во Прилеп.


Останати новости

© 2021 Стентон Градба. All Rights Reserved.
web by kara5.